Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

För många offensiva alternativ?

Om det skall bli ett lån av Denni Avdic från AIK börjar det bli knappt nu – tidsmässigt alltså. Det kombinerade vinter- och vårfönstret stänger ju i morgon.

På sätt och vis är det kanske lika bra att Avdic stannar kvar i Solna. Det ser nämligen ut att bli rätt trångt bland de offensiva spelarna hos ÖSK. Som offensiva vill jag klassa: Igboananike, Sköld, Besara, Boye, Deprem och Ajdarevic. Tillägg: Och Omoh som jag på nåsot sätt glömde bort i hastigheten.

De tre sistnämda förvisso inte några etablerade namn, men ändå. Om ÖSK tar in Avdic kommer ungdomarnas möjligheter att få speltid att bli ännu sämre. Om ÖSK skall få nytta av dem då de verkligen behövs bör de redan innan dess ha fått en möjlighet att bekanta sig med hur det är att spela i allsvenskan.

Med Avdic i truppen lär det bli Sköld som står på tur för att bli inbytt eller som förstahandsalternativ om någon fallit ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.