Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska Tipset 2018: Magnus Sjöholm

Magnus Sjöholm är mannen bakom bloggen Maxtiotår. Tills skillnad mot de flesta andra fotbollsskribenter vid den här tiden på året uttrycker han sig oftast kritiskt och gärna småroligt. För den känslige ÖSK-supporten utdelas ett varningens ord – han gillar definitivt inte ÖSK. Vilket väl om inte annat är ett bevis på att man inte kan veta allt om allt. Klart läsvärd dock.

Han tippar att ÖSK kommer att placera sig på en 12:e plats mellan Kalmar (11:a) och Trelleborg (13:e) med motiveringen: Men de kommer naturligtvis stanna kvar – allsvenskan innehåller numera så många dåliga lag att risken att åka ur är minimal för seriösa klubbar. Och det är ÖSK.

Vilket väl är det snällaste han har att säga om laget, staden och oss närkingar. Men han slår givetvis huvudet på respektive spikar i sina bedömningar av de andra lagen i serien.

Maxtiotår: Så slutar allsvenskan (en långfredag med länkar till alla elaka lagtexter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *