Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Avdic nästan klar

NA rapporterar idag, med en referens till Sportbladet, att nu är det nästan klart att AIK lånar ut Denni Avdic till ÖSK för den kommande säsongen. Enligt tidningen är alla överens. AIK, ÖSK och spelaren själv, men det återstår fortfarande några papper som skall skrivas på innan allt är riktigt, riktigt klart.

Jag vill inte kommentera någonting innan något är klart, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till tidningen. Ovanligt positivt för att komma från Sköldmark om en spelare som ännu inte kontrakterats.

Jag tycker inte, att beskedet kommer speciellt överraskande. Att spelaren inte tar någon plats i AIKs lag det här året har stått klart ett tag med tanke på hur offensivt AIK agerat på spelarmarknaden. Att ÖSK är intresserade har framskymtat redan tidigare i år – om än bara ryktesvägen. Att det skulle ta tid att komma till ett avslut stämmer rätt bra med hur Sköldmark brukar agera. Han har väl som vanligt väntat ut sin motpart – om nu motparten var AIK eller spelaren eller båda två.

Lite Sköldvarning är det väl ändå på Avdic. Han har trots allt bara gjort en riktigt bra säsong. Det var 2010 då han gjorde 19 mål på 29 matcher för Elfsborg. Sedan såldes han till Werder Bremen, där han inte lyckades. Återkommande skadeproblem var en av orsakerna till att det gick så trögt i Tyskland.

NA: Denni Avdic mycket nära ÖSK – bara detaljer återstår

Denni Avdic (statistiken från Fotbolltransfers.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.