Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Åter till Gavlevallen

De flesta av de som hoppats på att få se Johan Bertilsson i sitt lags matchdräkt kan sluta att hoppas nu. Intresset för den tekniske anfallaren lär ha varit stort, men bara ett lag kunde ju säkra övergången. Det visade sig bli Dalkurd (som tydligen var de som kunde betala bäst).

Efter ett år i Östersund återvänder alltså Bertilsson till Gavlevallen där han spelade under sina tre år med Gefle IF. Detta eftersom Dalkurd på grund av ombyggnadsarbeten inte kommer in på Studenternas IP i Uppsala förrän år 2020.

NA (Betalvägg): Kindberg bekräftar – Johan Bertilsson lämnar ÖFK för Dalkurd: ”Är överens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.