Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P19/99: Sverige sist i Elite Round

Det svenska P19-landslaget avslutade igår EM-kvalificeringen i Elite Round med ytterligare en förlust. Den här gången var det Serbien som blev för svåra. Sveriges enda poäng kom mot Ukraina, som sedan gick och blev gruppvinnare och EM-deltagare.

ÖSKs Arvid Brorsson satt på bänken under de två första matcherna och spelade sedan den tredje och sista från start till mål.

I och med att laget inte får spela EM blev det här den sista landskampen för åldersgruppen. Nästa steg i landslagstrappan är U21. I de trupperna är konkurrensen hårdare eftersom det för första gången bli fler åldersgrupper som konkurrerar om platserna.

SvFF: Knapp avslutande förlust

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.