Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska tipset 2018 – Magnus Sjöholm

Magnus Sjöholm skriver i bloggen Maxtiotår om bland annat fotboll. Han är dessutom en av Sveriges äldsta aktiva fotbollsmålvakter – det räknas även om målet han vaktar tillhör ett skånskt div 6-lag. Sjöholm tycker ofta annorlunda än den etablerade och slätstrukna sportjournalistkåren. Dessutom verkar han inte att gilla ÖSK något vidare.

Men hans blogginlägg är oftast intressanta och läsvärda även om jag för egen del ibland har svårt att hålla med honom fullt ut. Men man kan ju inte veta allt om allt – det gäller både för honom och för mig.

Årets allsvenska tror han kommer att vinnas av Malmö FF Före AIK och Östersund. ÖSK placerar han på plats 12/13 i konkurrens med IFK Göteborg.

Maxtiotår: Allsvenskans sluttabell 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.