Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Träningsmatch mot Lidköping

I en rätt sent tillkommen träningsmatch möter ÖSK U19 i morgon (lördag) Daniel Nordmarks Lidköpings FK. Nordmark hade en förstasäsong i sin hemstad som inte var helt lyckosam i hans värv som spelande sportchef. Hans lag fick lov att lämna div 2 och kommer i år alltså att spela div 3-fotboll.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Nadir Ayeva, Adam Larsson, Isac Eklöf, Odilon Sangwa, Johannes Hjulström, Malcolm Stolt, Jonathan Aronsson, Samuel Nielsen, Albin Zidaric, Carl Henning, John Kakraba, Simon Gustavsson (mv>), Harald Detlofsson (mv), Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Lukas Julher och Dennis Koss. Dessutom tillkommer 5 spelare från U17.

Det blir alltså matchdebut i ÖSK-dressen för Adam Larsson, nyförvärvet från Motala AIF. I övrigt saknas spelare som Trinh, Bark och Helmer Andersson i den här truppen. De ingår i den ÖSK-trupp som är uttagen till ÖSKs A-lag för eftermiddagens möte med AFC Eskilstuna. ÖSK har inklusive U17-spelarna tagit ut en trupp med hela 22 spelare. Så jag antar att det kommer att bli en hel del byten i den här matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.