Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Anfallstalang till ÖSK

Adam Larsson (Foto: Motala AIF).


Motala AIF skriver på sin webbplats, att deras anfallare Adam Larsson har skrivit på för ÖSK. Larsson, som fyller 19 i år, skall spela med U19- och U21-lagen. Med tanke på hur tunt det är med spelare i A-truppen, samt ÖSKs ambition att låta spelare från akademin träna med A-truppen, lär han väl också få träna en del med A-truppen.

Motala AIF tillhörde förra året, precis som Rynninge IK, div 2 Södra Svealand. Då gjorde Larsson 8 mål för sitt lag. Åtta mål är väl på sitt sätt inte så märkvärdigt, men tar man i beaktande att han då bara var 18 år är det ändå rätt bra.

Om Larsson är i ”speldugligt” skick skulle det faktiskt kunna bli ÖSK-debut redan i övermorgon (lördag). Då har ÖSK-juniorerna nämligen en träningsmatch mot Daniel Nordmarks Lidköpings FK.

Motala AIF: Adam Larsson klar för Örebro SK

Tillägg. Motala & Vadstena Tidningar skriver en del om övergången och har även en videointervju med Adam. Av detta framgår att han skrivit ett ettårskontrakt med ÖSK. Hans far är för övrigt föreningens klubbchef. Formen verkar det inte vara något problem med. I en träningsmatch för några dagar sedan mot IK Sleipner gjorde han två mål.

MVT: Anfallstalangen lämnar MAIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.