Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Oavgjort i Karlskoga

ÖSK Söder Dam har haft det lite trögt med att komma igång med årets träningsmatcher – det brukar ofta vara så för damlaget. De första två matcherna fick man lov att ställa in eftersom de tilltänkta motståndarlagen inte kunde få ihop med tillräckligt många spelare. Den tredje tvingades man spela med ett decimerat influensadrabbat lag. Men i fredags var det i alla fall dags att spela ”på riktigt” (nästan).

Motståndarna från Rävåsen slutade trea i den div 1-serie som ÖSK Söder tyvärr fick lov att lämna efter en mindre lyckad säsong. Båda matcherna förra året vanns av Rävåsen – med 3-1 på GPP IP och med 4-2 hemma i Karlskoga. Så 0-0 resultatet i årets träningsmatch var väl inte så dåligt.

ÖSK Söder Dam: 0-0 mot med Rävåsens IK…
Rävåsens IK: Mållöst och kylslaget länsderby

ÖSK Söder ställde upp med följande Matchtrupp (enligt förbundets matchrapport): Klara Thorsén, Eila Wennerholm, Emma Pettersson, Wilma Franssila, Linnéa Wetterberg, Olivia Rundberg, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Christina Gabrielsson, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emma Tivemo och Antonia Jalkinger.

Hmm. Ingen målvakt i den truppen. Jag undrar om de lånade en av motståndarna.

180319. Tillägg: Nej det var inte något målvaktslån från Rävåsen. Jonas Ask fick lov att offra sig och se en match från en annan synvinkel.
NA (Betalvägg): Ingen målvakt tillgänglig – då hoppade Jonas Ask, 46, in i damlaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.