Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Johansson till Söder

Jag tittade som hastigast igenom ÖSK Söders lagsammanställning för att se om det hänt något ”spännande” under vintern. Tack vare ett antal lyckliga omständigheter har ju Söders herrar fått extra tilldelning i form av en plats i div 5 i år. En plats som man efter en stark vår på sedvanligt sätt missade att kvala in till under hösten.

Bland spelarna hittade jag detta välbekanta ansikte:

Per med fotbollsrötterna hos Karlslund tillhörde ÖSK under åren 2008 till 2011 och har sammanlagt 48 allsvenska matcher för ÖSK på sitt samvete. Efter ÖSK-tiden blev det två år i Forward. Under senare år har Per varit en drivande kraft i kamratklubben BK Simperion, vilka tog sig ända upp till div 5. Förra året gick det dock inte något vidare för dem. De kom näst sist och flyttades ner till sexan. Det var nog droppen som sänkte den föreningen eftersom de inte finns med bland div 6-lagen i år.

Men Per fortsätter alltså med fotbollen och det återigen i svartvitt. Kul att se och med tanke på på Pers vinnarskalle så innebär det säkert en ordentlig förstärkning av laget inför årets säsong.

Bland de nya namnen hittar jag också Robert Josefsson, som väl borde vara samma Robert som för ett antal år tillhörde Söder under herrlagets ”storhetstid”.

Per Johansson i ÖSKs träningsdress (2011)

2 kommentarer – kommentera

ervalla

om du forskar lite mer kring Ösk-söder så kan det finnas mer spelare som är på ingång…

Ficedula hypoleuca

Det låter spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.