Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F15/03: Många ÖSKare till distriktslaget

ÖLFF:s distriktsförbundskaptener Mikael Herndal och Tony Kihlberg har kallat hela 33 spelare födda 2003 till ett dubbelmöte med Västmanland. Matcherna spelas på Hamre IP i Västerås lördagen den 17 mars. Av de kallade kommer hela 12 stycken från ÖSK Ungdoms duktiga femtonårslag.

De kallade ÖSKarna är: Lisa Aronsson, Tilde Brunke, Ebba Cabander, Stina Hedborg, Betty Hedborg, Idamaja Isaksson, Julia Johansson, Cornelia Karlsson, Kerstin Nordqvist, Wilma Oskarsson (Målvakt), Anna Sandberg och Ida Zetterman.

ÖLFF: F03 – Distriktslagsmatcher mot Västmanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.