Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Tuff match i Ligacupen

ÖSK U19 inleder i eftermiddag/kväll årets spel i Ligacupen mot svårast tänkbara motstånd. Elfsborg, som kommer på besök till Behrn Arena, vann förra året slutspelen i både pojk (U17)- och juniorallsvenska (U19). Imponerande, minst sagt!

Till dagens match har följande Spelartrupp kallats: Harald Detlofsson (mv), Simon Gustavsson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Martin Trinh, Edwin Lundqvist, Carl Henning, Albin Zidaric, Samuel Nielsen, Dennis Koss, Isac Eklöf, Oscar Lennerskog, Lukas Julher, Gabriel Yildiz, Jonathan Aronsson, Malcolm Stolt, Almin Masic, Adam Bark och Nadir Ayeva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.