Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Behrn Arena: Örebroporten presenterar Eyraporten

På Örebroportens webbplats finns det nu en presentationsbroschyr för den ombyggnad som man hoppas kunna genomföra av Södra Läktaren. Om/när det hela är klart kommer (i alla fall kontorsdelen) att ha döpts om till Eyraporten. Av de skisser som finns i broschyren framgår att det blir ett betydligt mer genomarbetat kontorskoncept än vad som varit fallet med de tre andra läktarna. Det är nog nödvändigt för att man skall kunna fylla de 6.000 kvadratmeter som finns till förfogande.

Örebroporten: Det här är Eyraporten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.