Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elit 1: Oavgjort mot Vretstorp

ÖSK U19 trotsade i kväll vinterkylan och spelade en träningsmatch mot Vretstorps IF (bra div 4-lag). Om matchförloppet vet jag inte mer än att det förmodligen slutade 1-1. Det skriver i alla fall Vretstorp på sin webbsida utan att lämna några ytterligare detaljer.

ÖSKs trupp enligt ÖLFF: Harald Detlofsson (mv), Albin Zidaric, Abbubakar Abduwalli, Nadir Ayeva, John Kakraba, Odilon Sangwa, Adam Leijon, Almin Masic, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Samuel Nielsen, Gabriel Yildiz, Lukas Julher, Simon Gustafsson (mv), Edwin Lundkvist, Malcolm Stolt, Dennis Koss och Lucas Parkedal Stenfelt.

I Vretstorps trupp hittade jag några namn med ÖSK-anknytning. Nämligen: Ante Jälevik, Adam Palm, Markus Moore och Hampus Lind.


Tillägg 180207. Det har kommit in en del fakta om matchen på lagets webbplats.

Lagets webbplats: Matchreferat Örebro SK U19 – Vretstorps IF

Matchfakta:
40. 0-1 Vretstorp
87. 1-1 Isac Eklöf (Almin Masic, Lucas Parkedal Stenfelt)

Laguppställning: Harald Detlofsson (mv, Simon Gustavsson HT) – Lucas Parkedal Stenfelt, John Kakraba (Lukas Julher, 62), Edwin Lundqvist (Dennis Koss, 82), Albin Zidaric – Adam Leijon (Samuel Nielsen, 19), Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Almin Masic – Nadir Ayeva (Gabriel Yildiz, 63), Odilon Sangwa (Malcolm Stolt, 63)
Avbytare: Simon Gustavsson (mv), Samuel Nielsen, Lukas Julher, Gabriel Yildiz, Malcolm Stolt, Dennis Koss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.