Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: ÖSK Ungdom F02 i regional kvalspel

I morgon (söndag) är det så dags för ÖSK Ungdoms 16-åringar att försöka ta sig vidare till SM-finalspelet i futsal. Förutsättningar är enkla. Gruppsegraren har kvalat in till SM-slutspelet och övriga lag kan så smått börja fundera på den kommande utomhussäsongen.

De här kvalgrupperna brukar variera en hel del i kvalitet. En del lag är inte alls bra, medan andra är det. Frågan är hur statusen ser ut för de lag ÖSK kommer att möta.

ÖSK kommer till gruppspelet med ett lag som åldersmässigt nog är det yngsta. SM-tecken avser flickor födda 2001, men ÖSKs lag representeras av spelare som är födda 2002. Så de flesta om inte alla lagen har så att säga ett år till godo på de svartvita.

ÖSK deltar i det regionala kvalspelet tack vare DM-vinsten i början av året. Sedan dess har tjejerna även skaffat sig lite extra rutin genom att vara med i Ladies Night Cup.

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Klara Kullberg, Tilda Ståhl, Ebba Cabander (F03), Vanessa Mujic (-01, ÖSK Söder), Miranda Björk, Eila Wennerholm, Mathilde Bjaaland, Tilde Brunke, Lisa Araonsson (F03), Cornelia Karlsson (F03), Mathilda Olaisson, Amanda Södergren, Sanna Lundström, Christina Gabrielsson och Ema Ribic

Spelprogram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.