Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rodin Deprem till de Graafschap

Rodin Deprem spelar i fortsättningen fotboll i Holland.


Rodin Deprem kunde trots allt till slut genomföra sin övergång till den holländska nivå 2-klubben de Graasfchap. Detta på det kontinentala transferfönstrets sista dag. Det var ju en hel del surr om detta kring årsskiftet men sedan dess har det varit tyst om saken.

Men idag skriver de Gelderlander att övergången är klar och att Rodin skrivit ett kontrakt som sträcker sig fram till juni 2020.

Enligt tidningen har övergången kunnat göras utan att hans nya klubb behövt betala något utbildningsbidrag. I mina öron låter det lite underligt eftersom ÖSK var rätt klara på den punkten. Dessutom finns det ju minst två andra klubbar (Rynninge och Karlslund) som har ett utbildningsbidragsintresse i den här övergången. Så min gissning är att någon typ av ersättning har nog betalats ut i samband med övergången.

de Gelderlander: De Graafschap haalt ook Rodin Deprem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.