Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kåhed fick plats i Spanien

Oliver Kåhed åker med till Spanien.


När ÖSK-TV intervjuar lägerdeltagare på väg till årets försäsongsläger i Spanien dyker lite oväntat en ny resenär upp. Det är Oliver Kåhed som med kort varsel fått en möjlighet att åka med A-truppen till Spanien. Jag antar, att det hänger ihop med att det blev en plats ledig i och med Ferhad Ayazs övergång till Dalkurd.

Roligt för den allsidige mittfältaren från Säffle. En mittfältare som ÖSK av allt att döma vill ge lite mer defensiva uppgifter i laguppställningarna.

Samtidigt kan man väl tycka, att det nu är dags för ÖSK att förklara hur tankarna går beträffande honom och Viktor Walldén. Kåhed har definitivt skrivit ett ”proffs”kontrakt med ÖSK och detsamma gäller säkert Walldén.

De tillhör dock inte A-truppen utan har placerats i akademitruppen Elit 1. Alltså i en trupp vars matcher de inte kan delta i. Visserligen kommer det några U21-matcher i vilka det nog är meningen att de skall spela, men det är inte tillräckligt många och kvaliteten är dessutom minst sagt varierande på motstånd och kanske framför allt på de lag som ÖSK väljer att matcha.

Det räcker inte för att spelarna skall fortsätta att utvecklas.

ÖSK: ÖSK i Spanien, dag 1 (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.