Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre juniorer åker med till Spanien

Precis som förra året låter ÖSK tre lovande juniorer följa med på träningslägret i Spanien kommande vecka. De tre är Adam Bark, Martin Trinh och Helmer Andersson.

Förra årets deltagare var Adam Bark, Kevin Johansson och Arvid Brorsson. Det har gått lite olika för dessa tre. Arvid har tagit en fast plats i A-truppen. Kevin har efter att ha lämnat junioråldern bakom sig fått lämna ÖSK och lär nu träna med BK Forward. Adam, slutligen, fortsätter att stå på tillväxt.

Om ryktet om att Ferhad Ajaz är på väg att lämna ÖSK stämmer blir det en plats ledig i truppen till Spanien. Det skall bli intressant att se hur ÖSK i så fall hanterar den sena vakansen. Tar man med ytterligare någon akademispelare eller finns det möjligen någon provspelare som kan dyka upp. Provspelare och försäsongsläger är ju något som brukar höra ihop.

ÖSK: Tre akademispelare följer med på träningslägret i Spanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.