Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elit 1: Spelartrupp

På lagsidan för akademitruppen Elit 1 finns nu följande truppsammansättning upplagd. Förändringar kom eventuellt tillkomma, men i stora drag kommer nog truppen att ha följande sammansättning.

Målvakter: Harald Detlofsson, Ludvig Franck och Simon Gustafsson

Utespelare: Martin Trinh, Albin Zidaric, John Kakraba, Adam Leijon, Adam Bark, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Edwin Lundqvist, Abbubakar Abduwalli, Helmer Andersson, Nadir Ayeva, Carl Henning, Johannes Hjulström, Lukas Julher, Marcus Kanto, Dennis Koss, Oliver Kåhed, Oscar Lennerskog, Manne Ljunghaga, Almin Masic, Samuel Nielsen, Lucas Parkedal-Stenfelt, Odilon Sangwa, Malcolm Stolt, Viktor Walldén och Gabriel Yildiz.

Av utespelarna är Oliver Kåhed och Viktor Walldén överåriga (födda 1998) och trion Helmer Andersson, Marcus Kanto och Nedim Ayeva ”underåriga” (födda 2001). Ny i truppen är Oscar Lennerskog (2000) som kommer från Lidköpings FK. Återkommen i truppen efter en utflykt till Slovenien resp. Kumla är Almin Masic (1999).

Ledarstab: Bernhard Nilsson (tränare), Niklas Aronsson (tränare), Jesper Gustavsson (tränare), Carola Söberg (målvaktstränare), Bengt Parkedal (lagledare) och Ronny Leijon (assisterande Lagledare).

Bernhard Nilsson och Niklas Aronsson återförenas alltså med varandra och med vad som återstår av det duktiga 99-gänget från Sturehov. Nya tränare i ÖSK är målvaktstränaren Carola Söberg samt Jesper Gustavsson, som om jag inte blandar ihop honom med någon som har samma namn, har varit fystränare i KIF Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.