Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Många möjligheter att se årets första tre träningsmatcher

ÖSK börjar årets träningsmatcher genom att i snabb takt avverka tre div 1-lag. Först ut att besöka Behrn Arena är FC Linköping City med örebrobekantingen Melke Alan vid rodret. Den matchen spelas redan i morgon (fredag). Det har varit lite oklart tidigare i veckan huruvida matchen skulle vara genomförbar med tanke på det vinterväder som ”drabbat” oss. De farhågorna verkar komma på skam. Snöfallet tycks upphöra och dessutom blir det inte riktigt lika kallt som befarat. Köldgrader blir det givetvis, men av kvällens väderleksprognoser att döma inte kallare än ca. 5 – 7 grader. En temperatur i vilken det går utmärkt att spela fotboll. Lite tuffare att sitt på läktarna för de flesta.

ÖSK meddelar för de som planerar ett arenabesök att man inte kommer att ta något inträde för de här tre inledande matcherna. (Det skall man väl inte göra mot div 1-motståndare heller). För de som inte vill frysa på Behrn Arena finns faktiskt några andra alternativ att se matchen.

* På Restaurang 4:e våningen arrangeras en Taco-buffé till en kostnad av 150 kronor.

* Nerikes Allehanda fortsätter webbsända lokala idrottsarrangemang. Dessa är tillgängliga för tidningens prenumeranter (på papper såväl som digitalt).

* Matchen kan även köpas som Pay-Per-View till en kostnad av 99 kronor. Men eftersom de som inte redan prenumererar på någon av NA:s editioner kan teckna sig för en provmånad till en kostnad för 1 krona och därmed även kunna se de två matcherna nästa vecka mot Karlsund och Forward ser det inte ut som något vidare attraktivt erbjudande.

ÖSK: ÖSK:s träningsmatcher sänds live
ÖSK: Gratis inträde tre första träningsmatcherna
NA: Sporten storsatsar på ÖSK – sänder tre matcher på sex dagar
NA: Om du inte redan har ett MittMedia-abonnemang tar det bara sekunder att teckna ett nytt på na.se eller någon annan av MittMedias sajter. Det kostar bara en krona!
NA: Se ÖSK:s första träningsmatch – Sporten sänder direkt


NA (Betalvägg): ”Dajje” gör iskall ÖSK-comeback – i kortbyxor.
Svartvitt: Inför Örebro SK – FC Linköping City: Årets första träningsmatch stundar!
FC Linköping City: Nu börjar försäsongenÖSK: Pulsen inför säsongsstarten (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.