Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: ÖSK har spikat truppen

Via NA meddelar ÖSK, att man nu har den trupp(storlek) som man behöver för den kommande allsvenska kampanjen. Det blir alltså inga fler nyförvärv om inte någon spelare lämnar truppen. Det här innebär, att man bantat ner truppstorleken från 22 till 20 spelare med A-lagskontrakt. Sedan finns det givetvis spelare som kan lämna truppen av någon anledning (utlåning eller försäljning).

– Det har ju funnits ett gäng spelare som det ryktats om i perioder och så funkar ju den här branschen. Vi är redo om det blir någon rörelse i truppen. Det är där vi lägger vårt fokus just nu: hur och med vem som vi ska ersätta en spelare som försvinner, säger Axel Kjäll till den utsände Brändh.

Det är väl i första hand någon eller några i trion Besara/Igbonanaike/Omoh som skulle kunna tänkas bli köpt, medan man kanske hoppas på en utlåningsmöjlighet för Viktor Sköld.

När det gäller kontraktssituationen lämnar Kjäll en hint om att det möjligen kan ske något ytterligare om än ej på A-truppsnivå. När det gäller spelare med rena A-lagskontrakt är det redan klart, säger Axel Kjäll till tidningen. Så säger man väl knappast om man inte har funderingar på lärlingskontrakt eller liknande.

NA: ÖSK-truppen spikad: ”När det gäller A-lagskontrakt är det redan klart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.