Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: ÖSK möter Djurgården


När: Tisdag 9 januari
Var: Idrottshuset i Örebro
Avspark: 19.30
Övrigt: Fri entré


I morgon (som vid det här laget är en tisdag) möter ÖSK Futsal Djurgården i en spännande futsalmatch. Futsalserien har så här mitt i säsongen fått ett nytt spännande streck att kämpa om att klara sig över. De sex bästa lagen i serien är nämligen direktkvalificerade till deltagande i nästa säsongs nationella futsalliga. Sjuorna får kvala och det sista laget åker ur. De två nuvarande regionala ligorna Syd resp. Nord kommer alltså att försvinna och ersättas av en enda Nationell Liga.

ÖSK Futsal började säsongen väldigt knackigt, men efter det att Fredrik ”Honken” Holmqvist tog över tränaransvaret har laget radat upp fem raka vinster. Och i morgon hoppas man på en sjätte vinst på raken, vilket skulle betyda väldigt mycket i kampen om en plats i den högsta serien. Dessutom kommer man ju i så fall närmare årets SM-slutspel.

Det är FRI ENTRÉ till matchen och ÖSK Futsal hoppas på ytterligare ett fullt hus. Det hade man ju i lokalderbyt mot Örebro Futsal för några dagar sedan. Djurgården med bland annat Abgar Barsom i truppen borde väl kunna dra lika många – speciellt som det inte kostar något den här gången.

ÖSK Futsal: ÖSK Futsal jagar sjätte raka – mot Djurgårdens IF

ÖSK Futsal:s matchtrupp: Björn Andersson(mv), Simon Johansson (mv), Simon Blomqvist, Ahmad Fawaz, Hussein Fawaz, Dana Kuhi, Ozan Soyal, Ergin Bajrami, Victor Bladh-Nilsson, Alexander Florén, Fedja Jelecak, Sebastian Sallanto, Amel Rastoder och Anel Coralic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.