Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bohlin ny målvaktstränare hos ÖSK

NA skriver idag, att ÖSK bestämt sig för vem som skall ta över som målvaktstränare efter Robert Axelsson som ju återvänt till Norrköping och faktiskt även till IFK Norrköping. Det blir Jonas Bohlin, som varit målvaktstränare för den äldre akademitruppen under de senaste två åren. Men mest ”känd” är han nog som mångårig målvaktsreserv och målvaktsreserv-reserv och på senare år även målvaktstränare i Degerfors IF. Så sent som i år satt Bohlin faktiskt på Degerforsbänken som uppbackning under en period med målvaktsbrist i Degerfors. Han kunde göra det eftersom han fortfarande hade sin spelarregistrering hos Degerfors.

Men nu är det väl slut med det får man förmoda. Bohlin har hittills kombinerat sina målvaktssysslor med ett jobb som polis. Det verkar av NA:s artikel att döma som om han gärna skulle vilja fortsätta med det. Men frågan är hur det går att pussla ihop en sådan kombination av arbetsuppgifter. Om det inte är så att han har ett skrivbordsarbete som medger en avsevärd flexibilitet i arbetstidens förläggning.

NA (Betalvägg): Jonas Bohlin är nästa pusselbit i ÖSK:s tränarteam

Statistik Jonas Bohlin (SvFF)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.