Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Uppesittarkväll med defensiv inriktning


ÖSK sänder i kväll sin vid det här laget traditionella uppesittarkväll över klubbens Youtube-kanal. I kvällens sammankomst deltar följande personer: Simon Åström, David Jansson, Patrik Haginge, Daniel Björnquist, Axel Kjäll, Daniel Bäckström, Arvid Brorsson, Helmer Andersson, Albin Granlund, Oscar Jansson, Elena Lövholm Therese Strömberg, Kalle Holmberg, Jacob Rinne, Kenny Nordh och Daniel Rönnberg.

Bloggen kan inte undgå att förundras över den defensiva inriktningen på de medverkande. ÖSK kommer med två målvakter, tre ytterbackar (fyra om man räknar med Axel) samt två mittbackar (ungdomarna). Men ingen mittfältare och bara en anfallare är det som tar plats i kvällens laguppställning.

ÖSK: Missa inte kvällens uppesittarkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.