Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rodin fortsätter provträningen med De Graafschap

Det verkar som om det gått rätt så bra för Rodin Deprem under hans provträningsvecka med den nederländska nivå 2-klubben De Graafschap. Regio 8, som är en lokal TV-station, skriver nämligen på sin webbplats:

De Graafschap had deze week zelf de Zweede aanvaller Rodin Deprem op proef. De 19-jarige transfervrije proefspeler, afkomstig van Örebro SK, bevalt trainer De Jong goed en blijft voorlopig meetrainen.

Vilket ungefär betyder, att klubbens tränare De Jong gillar vad han sett och att Rodin fortsätter att träna med klubben. (Mina tre år i Antwerpen gör att jag läser holländska/flamländska rätt så obehindrat).

Regio 8: De Graafschap wil het jaar goed afsluiten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.