Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Deprem på test i Holland

Rodin Deprem (maj 2017)


Det har varit väldigt tyst om Rodin Deprem när vinterträningen återupptogs efter semesteruppehållet i november månad. Med tanke på hans fantastiska målfacit under det senaste året i juniorallsvenskan.

Rodin gjorde 29 mål för ett ÖSK U19, som absolut inte tillhörde de bättre lagen i serien. En prestation som väl i alla fall borde motiverat ÖSK att ha med honom under sin decemberträning för att kunna känna av honom på allvar i en seniormiljö. Men jag har inte sett några rapporter om att han setts på Behrn Arena.

En förklaring skulle kunna vara, att han har siktet inställt på spel utomlands. Den nederländska tidningen de Gelderlander skriver idag, att Rodin den här veckan tränar med nivå-2 klubben De Graafshap.

de Gelderlander: Zweed Rodin Deprem op proef bij De Graafschap
De Graafschap: Rodin Deprem op proef bij De Graafschap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.