Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Brolin ersätter Masih

ÖSKs kiropraktor Sam Masih har nu (av allt att döma) lämnat ÖSK för hockeyklubben. Under hösten har han ju dubbeljobbat med både spelarna i ÖSK och ÖHK. Nu – lagom tills dess att träningen återupptas – har ÖSK gjort klart med en ersättare.

Magnus Sköldmark nämnde i NA:s direktsändning från Behrn Arena med anledning av återstarten, att ÖSK engagerat Peter Brolin som sjukgymnast.

Brolin är ett relativt väletablerat namn i sammanhanget och har väl främst varit verksam i BK Forward. ”Civilt” har han haft jobb som förstesjukgymnast inom Region Örebro Läns verksamhetsområde. Med tanke på hans bakgrund i Forward så lär han och Axel Kjäll redan känna varandra rätt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.