Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Klart med nya tränare

Mattias Norgren tar över som tränare hos ÖSK Söder.

ÖSK Söders herrlag tvingas till ett tränarbyte redan efter ett år. Mikael Bjälkefors som ansvarat för träning och coachning under årets säsong flyttar från Örebro och måste ersättas. På sin hemsida skriver Söder att man nu kommit överens med Mattias Norgren och Mathias Dimberg (assisterande) om att dessa tar över efter Mikel Bjälkefors och Fredrik Jonsson. Överlämnandet kommer att ske efter årets AIF-cup.

Det blir alltså två tränare med en gedigen erfarenhet från ÖSK-familjen som tar över. Mattias Norgren tillhörde under ett antal år Håkan Juhlins dåvarande Talangtrupp med spel i div 2 och 3. Efter det att Talangtruppen lades ned har hand bland annat spelat för Forward och Rynninge. Till vardags jobbar han som ekonomiansvarig på ÖSK Ungdom. Mathias Dimberg har varit medlem i ÖSK Söder så länge jag kan minnas och förmodligen ytterligare ett antal år. En verklig kulturbärare hos Söders herrar.

ÖSK Söder Herr: 2018

Mathias Dimberg blir assisterande i Söderherrarnas tränarduo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.