Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biörs till KIF Örebro

Fredrik Biörs blir kvar på Behrn Arena, men med ett nytt lag.


När det för några veckor sedan blev klart att Jimmy Högberg återvänder till ÖSK efter sitt år i Brasilien uppstod genast en ny fråga. Vad innebär detta för Högbergs efterträdare Fredrik Biörs. ÖSK var snabbt ute och kommenterade saken och tryckte på, att de var mycket nöjda med Biörs insats som fystränare. Det lät väl nästan som om man skulle se om det fanns någon annan plats för Biörs i ÖSKs nya träningsorganisation.

Hur det var med den saken lär vi aldrig få veta. Nu har det nämligen blivit klart att Biörs tar steget över till KIF Örebro för att tillsammans med Stefan Ärnsved samt en ännu inte utsedd assisterande tränare försöka lotsa KIF Örebro tillbaka till allsvenska höjder igen.

NA: Här är KIF Örebros nya tränarpar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.