Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK tar emot IFK Kumla i Ligacupen

ÖSK U17 spelar i kväll sin första match i Ligacupen 2017/18. För motståndet står lite förvånande IFK Kumla – en klubb som inte brukar förekomma i de här sammanhangen. Kumla har faktiskt lag anmälda både i klass U17 och U16, vilket verkar betyda att de fått bra fart på sin ungdomsverksamhet.

För ÖSKs del (och även för Kumla givetvis) blir det första matchen med en nybildad U17-trupp. Det lag som ÖSK ställer upp med i kvällens match består till ungefär lika stora delar av spelare födda -01 och -02.

De två klubbarna möttes tidigare i höst i en DM-semifinal för P16, vilket bör innebära att det var ungefär samma spelare som var involverade. Den matchen vann ÖSK med 4-1 och kvällens hemmalag får bland annat därför gälla som favorit i ligacupsmatchen.

ÖSKs Matchtrupp: Gustav Leijon (mv), Emil Olofsson (mv), Gabriel Moshel, Alexander Bahar, Olle Brorsson, Sebastian Forsberg, William Björnsson, Jonathan Rasch, Mattias Mannerstål, Adam Lindström, Joel Andersson Segerlind, Niklas Bergmark, Alexius Bergquist, Nadir Ayeva, Marcus Kanto, Rasmus Gustavsson och Herman Ragnarsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.