Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/99: Brorsson fick spela från start

Sveriges P18/99-landslag avslutar sin säsong med två träningslandskamper. Laget mötte Polen igår och tar sig an Finland i morgon. Matchen mot Polen slutade med förlust 1-0 efter ett sent polskt mål på hörna.

ÖSKs Arvid Brorsson spelade från start och fick full matchtid. Sverige bytte bara två spelare, vilket hör till ovanligheterna i den här typen av landskamper (Polen bytte 8). I den svenska laguppställningen står Arvid uppsatt som högerback. Jag har dock för mig att Arvid nämnt att laget i själva verket använder sig av en trebackslinje där bak, vilket väl verkar troligare.

SvFF: Sen förlust mot Polen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.