Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Lottning sker den 20 november

Svenska Fotbollförbundet skriver idag en del om lottningen av Svenska Cupens gruppspel. Denna kommer att ske den 20 november. Redan sedan tidigare är det klart att ÖSK och IFK Norrköping placeras i samma grupp med östgötarna som hemmalag i den sista gruppspelsomgången.

Till de platser som inte redan tagits av de 16 högst rankade lagen lottas övriga lag in med begränsningen att ingen grupp får innehålla två stycken SDF-lag (div 2 och lägre).

De 16 lag som skall lottas in är följande: Tvååkers IF (1), IFK Värnamo (S1), Åtvidabergs FF (1), IK Frej Täby (S1), Vasalund IF (2), Dalkurd (A), Syrianska FC (1), Degerfors IF (S1), Helsingborgs IF (S1), Varbergs BoIS (S1), Norrby IF (S1), Östers IF (S1), Trelleborgs FF (S1), Gefle IF (S1), GAIS (S1), IK Oddevold (1)

ÖSK får alltså ett av dessa lag i en bortamatch och möter ett annat av dem hemma på Behrn Arena.

Preliminära speldatum för gruppspelsmatcherna är 17/18 februari, 24/25 februari och 3/4 mars. Kvartsfinaler planeras till 10/11 mars, semifinaler 17/18 mars och finalen den 10 maj – samtliga datum är preliminära.

SvFF: Cupens gruppspel lottas 20 november

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.