Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Live och Årets ÖSKare

ÖSK skriver på sin webbplats att man nu kan lägga sin röst på vem man anser skall utses till årets ÖSK:are.

För att man kunna göra detta måste man dock först hämta hem en app till sin smartphone. ÖSK Live som appen heter har lyckligtvis även andra funktioner. Tanken verkar vara att den skall fungera som ett sätt att hålla koll på vad som händer i ÖSK utan att man för den sakens skull skall behöva bege sig till ÖSKs webbplats/twitterkonto/instagramkonto.

Den här appen är utvecklad av Föreningen Svensk Elitfotboll och skall av allt att döma göras tillgänglig för alla lag som spelar i Allsvenskan och Superettan. På plats på Behrn Arena skall man även kunna logga in på det nätverk som SEF byggt upp. På så sätt kan man se videosekvenser från den match man just ser på IRL. Tanken verkar vara att publiken skall sitta och titta på sina mobiler i stället för på vad som utspelas på planen. Underlig tanke! Det vore betydligt bättre om man visade de intressanta sekvenserna på storbildsskärmen istället för att visa reklam varje gång som det händer något som skulle kunna uppfattas som kontroversiellt.

Men som sagt var. Vill man lägga sin röst på Årets ÖSKare måste man skaffa appen.

ÖSK: Rösta fram årets ÖSK:are
ÖSK: Ladda ner ÖSK:s nya app

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.