Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Förslag till serieindelning

Nya Wermlandstidningen har snappat upp Fotbollförbundets förslag till vilka lag som tillsammans med ÖSK Söder Dam kommer att spela i div 2 Västra Svealand nästa år.

Enligt tidningen omfattar förslaget följande lag och eftersom det skall mycket till innan förbundet ändrar sig blir det nog också så. Div 2 Västra Svealand: Hertzöga BK (Karlstad), Säffle FF, Torsby IF, Ornäs IK, Torsångs IF (Borlänge), IF Eker Örebro, IFK Hallsberg FK, Nora BK, Skyllbergs IK och Örebro Söder SK.

Herrarnas div 3 Västra Svealand finns också med i artikeln och den serien ser ut på följande sätt: SK Sifhälla, Säffle FF, IFK Åmål, Hertzöga BK, IFK Eskilstuna, Arboga Södra IF, Syrianska Eskilstuna IF, IFK Ölme, FK Bosna 92, IFK Kumla, Scandinavian FC Örebro och Yxhults IK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.