Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Robert Axelsson lämnar tränarstaben

Robert Axelsson lämnar ÖSK efter fyra år som målvaktstränare.


ÖSK skriver på sin webbplats, att A-lagets målvaktstränare Robert Axelsson kommer att lämna klubben. Utöver uppgiften som målvaktstränare har han även varit A-lagets lagledare. Riktigt vad en lagledare har för uppgifter i en allsvensk miljö vet jag inte, men jag antar att det handlar om allt praktiskt runt lagets matcher, bokningar etc. Utöver att vara ansvarig målvaktstränare för ÖSK har han även haft motsvarande uppgift hos KIF Örebro.

Robert kom in i ÖSK-organisationen som en korttidslösning för fyra år sedan efter det att Anders Karlsson drabbats av en depression. Karlsson kom som bekant aldrig tillbaka så den tillfälliga tjänsten blev därmed permanent.

Trots jobben i Örebro har hans familj bott kvar i Norrköping, varför det har blivit en hel del pendlande. Något som helt klart sliter en hel del. Speciellt med tanke på hur vägarna på den här sidan länsgränsen ser ut. Just det eviga pendlandet anges som anledning till att arbetet hos ÖSK nu avslutas.

ÖSK: Robert Axelsson säger tack och hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.