Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/01: Svensk storseger med Helmer som kapten

Det svenska P16-landslaget vann under eftermiddagen den andra matchen i sin EM-kvalgrupp. Motståndarna från lilleputtlandet San Marino kunde inte bjuda på något egentligt motstånd utan Sverige vann med 9-0. Ett mål mer än vad Polen producerade i den första matchen.

ÖSKs Helmer Andersson hade till den här matchen fått överta lagkaptensbindeln från den avstängde Kevin Ackerman. Som vanligt spelade Helmer matchen ut och av slutresultatet att döma var det nog inte alltför ansträngande.

Spelet i kvalserien avslutas på måndag med en match mot Polen. Med tanke på ställningen i gruppen behöver nog Sverige minst en poäng för att vara säkra på att gå vidare till den slutliga EM-kvalificeringen i Elite Round.

SvFF: Storseger mot San Marino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.