Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Storvinst mot Brage

ÖSK Ungdom U15 fortsätter sin dominans i den regionala P15-srien. I kvällens match besegrades IK Brage med hela 9-0. Ett imponerande resultat – speciellt med tanke på att flera av lagets spelare spelade med U17 igår.

Matchfakta (2*40):
10. 1-0 Herman Ragnarsson
11. 2-0 Herman Ragnarsson
23. 3-0 Theodor Hessel
31. 4-0 Noel Milleskog
33. 5-0 Sebastian Forsberg
35. 6-0 Herman Ragnarsson
44. Varning Brage Rasmus Fredriksson
58. Varning Brage Hasan Sumic
65. 7-0 Herman Ragnarsson
67. 8-0 Mahmoud Madadi
69. 9-0 Joel Andersson Segerlind

Matchtrupp: Hampuz Cederlind (mv), Emil Olofsson (mv), Alexander Bahar, Oscar Windahl, Viktor Berséus, Noel Milleskog, Jash Narshi, Mattias Mannerstål, Mahmoud Madadi, Joel Andersson Segerlind, Theodor Hessel, Jesper Nyström, Herman Ragnarsson, Alfie Göransson (U14) och Sebastian Forsberg (k).

Två matcher – båda med lite extra nerv – återstår nu. På fredag kväll kommer serietvåan från Köping FF till Ekäng för vad som i alla fall nästan skulle kunna kallas en seriefinal. Seriespelet avslutas sedan med ett örebroderby mot BK Forward den söndagen den 22 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.