Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Seger mot Sollentuna.

ÖSK U19 säkrade definitivt sin plats i den högsta juniorallsvenska serein genom att igår kväll besegra gästande Sollentuna FK med klara 4-0. I halvtid stod det visserligen bara 1-0, så det kanske inte var lika klart som man kan tro när man ser slutresultatet.

Snabba mål i inledningen av båda halvlekarna gav ÖSK en bra start.

Matchfakta:
01. 1-0 Rodin Deprem
46. 2-0 Kevin Johansson
79. 3-0 Marcus Kanto
88. 4-0 Ebrima Jaiteh (nick)

De 11 som startade: Martin Trinh, Alex Hahne, Albin Zidaric, Ebrima Jaiteh, Rodin Deprem, Adam Leijon, Adam Bark, Isac Eklöf, Kevin Johansson (k), Helmer Andersson, Oliver Kåhed, Gustaf Franck (mv) och Viktor Franssila
Avbytare på bänken. Marcus Kanto, John Kakraba, Lucas Parkedal Stenfelt, Marcus Karlsson och Simon Gustafsson (mv)

Två matcher återstår nu för laget innan den här säsongen är till ända. Den 14:e oktober avslutas juniorallsvenskan med en bortamatch mot Assyriska FC. Den 18:e oktober är det sedan DM-final mot Karlslunds IF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.