Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Årets sista hemmamatch

ÖSK U19 möter på fredagskvällen Sollentuna FK i vad som för en del spelare nog blir årets sista match på hemmaplan. För de som fyllt 19 i år blir det dessutom förmodligen även den sista hemmamatchen i ÖSKs matchdress överhuvudtaget. Väldigt få om ens någon brukar få förtroendet att ta steget från U- till A-truppen, så för de 98:or som vill fortsätta med fotboll blir ett klubbyte nödvändigt.

För 18-åringarna kommer det dock inte att bli sista matchen för året på hemmaplan. På dem väntar (tillsammans med nya lagkamrater från 00-kullen) några matcher i Ligacupens förberedande gruppspel.

Fredagsmatchen mot Sollentuna ser väl i alla fall på papperet ut som en match som ÖSK borde kunna vinna. Det skulle ur revanschsynpunkt vara välkommet. Sollentuna vann nämligen årets första möte mellan lagen med 5-1.

Till returen har följande Matchtrupp kallats: Gustaf Franck, Simon Gustafsson, Martin Trinh, Alex Hahne, Albin Zidaric, Viktor Franssila, Helmer Andersson, Adam Bark, Kevin Johansson, Oliver Kåhed, Isac Eklöf, John Kakraba, Marcus Karlsson, Ebrima Jaithe, Rodin Deprem och Adam Leijon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.