Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Högberg åter till ÖSK

Jimmy Högberg, engagerad och intensiv.


ÖSK skriver idag på sin webbplats, att Jimmy Högberg, klubbens tidigare fystränare (mm.), återkommer till klubben efter ett knappt års äventyr i Brasilien. Jimmy kommer av allt att döma att återta sin tidigare tjänst eller i alla fall något liknande anpassat till hur ÖSK vill utforma sin nya tränarkonstellation.

Hos ÖSK verkar man, att döma av längden på meddelandet, att vara väldigt nöjda med att få tillbaka Högberg och att dessutom kunna kontraktera honom för en treårsperiod. Precis som för Axel Kjäll och Daniel Bäckström går hans nya kontrakt ut efter säsongen 2020.

Vad detta innebär för Fredrik Biörs, som tog över efter Högberg, framgår inte. Förmodligen för att man inte vet något om det. Det är ju möjligt att han återgår till sin tidigare tjänst i Akademin, om han känner för det. Jag lyckades inte finna någon uppgift om hur lång Biörs anställningsperiod är, så det var kanske aldrig var fråga om något mer än en korttidsanställning under Högbergs frånvaro. Eller något åt det hållet.

ÖSK: Jimmy Högberg återvänder till ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.