Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot Sirius

U21-säsongen går mot sitt slut. Gudskelov tycker man som ÖSK-supporter. Spelet i Folksams B-lagsserie har inte bjudit på speciellt många glädjeämnen i år.

Strikt talat kan man till och med säga, att serien för ÖSKs del tog slut redan förra veckan. För till dagens match verkar ÖSK och Sirius ha kommit överens om att inte slita på spelarna från resp. A-trupp. ÖSK sänder en trupp som består av spelare från U16 och U17, medan Sirius startar med spelare från U19 och har några U17 på bänken. Det verkar vara upplagt för en ny ÖSK-förlust med andra ord.

ÖSK har inte gått ut med någon matchtrupp på sin webbplats, vilket jag kan förstå. På SvFF:s matchrapportsida finns följande matchtrupp namngiven. Den behöver inte nödvändigtvis vara korrekt på alla punkter. Klubbarna lägger ofta in sina trupper i förväg och sedan händer något oväntat.

Matchtrupp.
Från U19: Harald Detlofsson (mv)
Från U17: Abbubakar Abduwalli, Johannes Hjulström, Simon Gustafsson (mv), Jonathan Forsberg, Samuel Nielsen, Manne Ljunghaga, Malcolm Stolt, Dennis Koss, Lucas Parkedal Stenfelt
Från U16: Adam Lindström, Gabriel Moshél, Jonathan Rasch, Olle Brorsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.