Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Sista halmstrået

ÖSK Söder Dam spelar i eftermiddag årets sista seriematch. Utgångläget är – för att uttrycka sig försiktigt – inte det allra bästa. En seger över Rävåsen – en av seriens tre topplag – krävs samtidigt som andra matchresultat måste gå lagets väg för att det skall bli div 1-spel även nästa säsong.

Söder, som hela året haft problem med att få till det truppmässigt, kommer till den här matchen i alla fall med en rätt välfylld trupp. Vi får se om det räcker till mot ett motståndarlag som egentligen inte har så mycket att spela för.

ÖSK Söders matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Matilda Olaisson, Vanessa Mujic, Sara Sandberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Hannah Uhlan, Silvia Erkisi, Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund (KIF Örebro), Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emma Tivemo och Olivia Rundberg.

ÖSK Söder Dam: Serieavslutning i Karlskoga
Rävåsens IK: Inför hemmamatchen mot ÖSK Söder

Nyckelmatcher för ÖSK Söder Dam.

2017-10-01 14:00 Rävåsens IK Karlskoga – Örebro SK Söder
2017-10-01 14:00 Rynninge IK – QBIK
2017-10-01 14:00 Töcksfors IF – Orust FC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.