Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Tredje gången gillt

I kväll gör ÖSK ett nytt försök att få någonting med sig i den miniserie som officiellt går under namnet Folksam U21 B-slutspel grp 1. ÖSK kommer till matchen efter 3-2 förluster i de inledande två matcherna. Först mot Sirius på hemmaplan och sedan mot AFC på Tunavallen.

Det bör vara två trupper med relativt god stämning som möts i kvällens match – båda klubbarna vann ju i Allsvenskan igår. För ÖSKs del spelas nästa match i allsvenskan på söndag (Kalmar hemma) så det finns ingen anledning att hålla tillbaka spelare för att de skall vara tillgängliga och fräscha till nästa match. AFC har en verklig ödesmatch på sin agenda i den 26:e omgången. På lördag tar de mot Jönköpings Södra på hemmaplan. Det är möjligt att de sneglar lite mot den när de tar ut sin matchtrupp för U21.

För de som brukar se på U21-matcherna kan det vara värt att notera att kvällens match börjar en timma tidigare än vad de brukar göra. Alltså redan kl 17:00 och inte 18:00 som brukligt är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.