Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stipendium till Samuel Nielsen

Samuel Nielsen


I Nya Wermlandstidningen kan man läsa att ÖSKs 00:a Samuel Nielsen har fått ett stipendium på nästan 27.000 kronor. Pengarna kommer från Lars Westerbloms stiftelse och delas ut till ungdomar inom lagidrott i Karlstad kommun. Samuel kommer från Karlstad, men har under de senaste två åren spelat för ÖSK.

Samuel erhöll stipendiet med följande motivering.
”Samuel Nielsen har visat en satsning utöver det vanliga. Han har blivit uttagen till Future Team för pojkar 00. Han är våren 2017 kallad till läger på Bosön för U17-spelare. Samuel är också uppmärksammad av Barcelonas ungdomsakademi. Han är en av Värmlands mest lovande fotbollstalanger. Samuel studerar på fotbollsgymnasiet i Örebro”.

NWT: Fotbollslöftet från Ulvsby prisas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.