Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: ÖSK chanslösa i SM-gruppspelet

Som jag befarade räckte ÖSKs underåriga lag inte alls till, då de mötte kvalificerade sextonåringar i SM-gruppspelet. Förlusterna blev väl lite väl stora för att man skall vara helt nöjd, men tjänade förhoppningsvis även som en påminnelse om att det finns en del att jobba på. Om truppen håller ihop över vintern bör möjligheterna vara goda att nå bättre resultat nästa år.

SM-truppen: Lisa Davidsson (mv), Eila Wennerholm, Klara Kullberg, Erica Andersson, Sanna Lundström (k), Olivia Rundberg, Tilde Brunke, Miranda Björk, Mathilda Olaisson, Tilda Ståhl, Mathilde Bjaaland, Ellen Beijer, Amanda Södergren, Ema Ribic, Fanny André och Alma Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.