Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK möter ÖIS

ÖSK U17 har ännu inte säkrat kontraktet för fortsatt spel i den högsta U17-serien nästa år. En möjlighet till att ta ett stort steg mot förnyat kontrakt har de i eftermiddag då de tar emot Örgryte IS på Behrn Arena.

I vårmötet mellan de två lagen vann Örgryte med 4-0. ÖSK då möjligen delvis ursäktade av att de då hade en match mot Trelleborg två dagar innan i benen.

Till eftermiddagens möte har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Olle Brorsson, Helmer Andersson, Marcus Kanto, Gabriel Yildiz, Nadir Ayeva, Johannes Hjulström, William Björnsson, Lukas Julher, Samuel Nielsen, Dennis Koss, Lucas Parkedal Stenfelt, Anton Ingves, Mattias Mannerstål, Aklam Mutebi, Joel Andersson Segerlind (U15) och Niklas Bergmark (U15).

En ung trupp som enbart (om jag räknat rätt) innehåller 5 sjuttonåriga utespelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.