Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: DM-semifinal

ÖSK Söders herrar kom lika långt som elitlaget i årets DM-turnering. I kväll skall laget nämligen spela DM-semifinal och för motståndet på GPP IP står Patrick Walkers akademilag Scandinavian FC Örebro.

Söder har gjort en mycket bra turnering och på vägen till semifinalen har de slagit ut lag från högre divisioner. I sextondelen hade man kanske lite tur eftersom Laxå inte ville spela matchen utan lämnade walk-over. Därefter besegrades IFK Askersund (div 5) med 3-2 och FC Bosna (div 3) med samma siffror.

Scandinavian har tagit sig till semifinalen genom vinst över IF Eker med 4-1 och över Yxhult med 2-1. I helgen som var säkrade de med två omgångar kvar seriesegern i div 4 med följande förnämliga resultatrad:

Scandinavian FC Örebro 20 16 3 1 67-16 51 51

ÖSK Söder hade som vanligt en bra vårsäsong med förhoppningar om att ta steget upp till div 5 igen. Men under hösten har (också som vanligt) spelet hackat en hel del och det kommer att bli div 6-fotboll även nästa år för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.