Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Plessis lämnar ÖSK

Damien Plessis blev inte någon lyckad värvning för ÖSK.

ÖSK meddelar idag, att man kommit överens med Damien Plessis om att denne lämnar klubben (redan nu).

I samband med att Plessis kom till klubben inför årets säsong talade man från ÖSKs sida om ett kontrakt på två år. Så småningom dök det upp att det fanns en option. Riktigt vad denna innehöll klargjordes aldrig, men det verkade väl som om denna gjorde det möjligt att avsluta kontraktet redan efter en säsong. Nu har man genomfört denna separationen några månader i förtid. Jag antar, att ÖSK fick lov att köpa loss Plessis från de resterande månaderna av kontrakt.

Plessis blev aldrig den mittback som ÖSK hade hoppats på. Inte heller på sin dittillsvarande position som defensiv mittfältare förmådde han att övertyga. I och med att Arvid Brorsson visat, att han klarar av mittbackspositionen på ett utmärkt sätt såg man väl ingen anledning att behålla Plessis i truppen utifallatt.

ÖSK: ÖSK och Damien Plessi går skilda vägar.
Svartvitt: Damien Plessis och Örebro SK går skilda vägar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.