Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Streckmatch i Skövde

ÖSK Söders damer åker i morgon (som är en lördag) till Skövde för att om möjligt kompensera sig för oturen i förra veckans hemmamatch mot Töcksfors. Viktiga poäng för ÖSK Söder som nog skulle behöva öka på avståndet till nedflyttningsstrecket med några poäng.

För hemmalaget gäller det att det bara är vinst som gäller om de skall ha någon chans att ta förstaplatsen som ger en kvalmöjlighet till Elitettan. Men om realismen skall få råda så har deras tåg redan lämnat perrongen. De behöver ta fullt i sina två återstående matcher samtidigt som ledande Lidköping inte tar någon poäng i de tre matcher de har kvar. Det kommer givetvis inte att hända så Skövde är i praktiken redan avhängda.

Kanske kan det hjälpa ett högmotiverat ÖSK att ta poäng som de verkligen behöver. Vi får se.

Till Skövde åker Söder med en förhållandevis stark trupp (med tanke på hur det ofta sett ut i år).

Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Vanessa Mujic, Silvia Erkisi, Agnes Andersson, Anna Meijer, Matilda Olaisson, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Emma Tivemo och Emma Lindén (KIF Örebro)

ÖSK Söder Dam: Skövde borta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.