Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Som vanligt

ÖSK mötte och besegrades av IK Sirius i gårdagens U21-match. Jag hade tyvärr inte möjlighet att själv se matchen och därför blir det ingen längre kommentar. Det är för övrigt tunnsått med information kring matchen. ÖSK har inte skrivit något (än). NA har inte skrivit något. Sirius har inte skrivit något (än) och Uppsala Nya Tidning har gömt en kortare notis om Sirius provspelare bakom sin betalvägg. Så det enda som finns att tillgå är den officiella matchrapporten (som inte alltid stämmer) samt ett målgörartweet från ÖSK.

Av allt att döma fick ÖSK den här gången smaka på sin egne medicin – alltså att släppa in ett segermål på övertid. Dessförinnan hade man hunnit med att både släppa in ett tidigt ledningsmål för motståndarna samt hämta ikapp och gå förbi.

Matchfakta (SvFF).
03. 0-1 Stefano Holmquist Vecchia (frisparkdirekt i mål)
40. 1-1 Victor Sköld
43. Varning Michael Junior Omoh
43. Varning Sirius Oscar Kindlund
45. Varning Sirius Ian Sirelius
70. 2-1 Michael Omoh (nickmål)
75. 2-2 Stefano Holmquist Vecchia
87. Varning Alfred Ajdarevic
91. 2-3 Sam Lundholm

De tio som startade: Patrik Haginge (k), Logi Valgardsson, Viktor Franssila (U), Petteri Forsell, Victor Sköld, Alfred Ajdarevic, Jonathan Lundberg, Arvid Brorsson, Michael Omoh och Anton Fagerström (mv).
Ersättare: Gustaf Franck( mv, U), Ferhad Ayaz, Martin Trinh (U), Isac Eklöf (U), Kevin Johansson (U) och Adam Bark (U)

Ovanstående skall nog tas med en nypa salt. Jag tror inte att ÖSK startade med bara 10 spelare. Såvitt jag förstått hur det fungerar så är det ÖSK som ansvarar för att rätt lag registreras och det har de inte gjort den här gången. Antagligen var det Ferhad Ayaz som tog den sista platsen i startelvan. Så brukar man ju göra med spelarna från A-truppen.

När det gäller målgörarna så anger ÖSK i sin tweet att det var Michael Omoh och Adam Bark som gjorde målen. Matchhändelserna är det nog domaren som rapporterar in och det är inte alltid de kan identifiera rätt spelare. Så det kan ha varit Sköld, det kan ha varit Bark och det kan även ha varit någon annan.

Tillägg 1: Jag fick detta som en kommentar. Men eftersom jag antar att alla inte läser kommentarerna så kopierar jag in detta här.

Jag såg endast första halvlek. ÖSK startade med följande uppställning:

Boye, Sköld
Ajdarevic, Lundberg, Forsell, Omoh
Valgardsson, Franssila, Brorsson, Haginge
Fagerström

Jag vet inte riktigt vem som var sist på bollen vid 1-1 målet. Sköld avslutade, men målvakten var på bollen. Flera spelare försökte peta in den, men det är möjligt att den redan var inne när ÖSK-spelarna nådde fram.

Boye utgick skadad. Det såg ut att vara problem med låret eller ljumsken efter en löpning.

Tillägg 2: Nu har ÖSK lämnat ett litet bidrag också. Kommentarer från en läktarplacerad Kjäll samt lite mer om laguppställning och byten. Målet var tydligen Barks på målvaktsretur efter Skölds skott.

Startelvan: Anton Fagerström – Patrik Haginge (60), Arvid Brorsson, Viktor Franssila, Logi Valgardsson – Michael Omoh, Petteri Forsell, Jonathan Lundberg, Alfred Ajdarevic – Isaac Boye (15), Victor Sköld
Byten: Adam Bark (in 15, ut 60), Ferhad Ayaz (60) och Martin Trinh (60)

Återstående matcher i ”slutspelet”.

2017-09-26 17:00 Örebro – Athletic FC Eskilstuna Behrn Arena
2017-10-03 15:00 IK Sirius FK – Örebro Lötens IP Konstgräs
2017-10-10 17:00 Athletic FC Eskilstuna – IK Sirius FK Tunavallen

1 kommentar – kommentera

BoP

Jag såg endast första halvlek. ÖSK startade med följande uppställning:
Boye, Sköld
Ajdarevic, Lundberg, Forsell, Omoh
Valgardsson, Franssila, Brorsson, Haginge
Fagerström

Jag vet inte riktigt vem som var sist på bollen vid 1-1 målet. Sköld avslutade, men målvakten var på bollen. Flera spelare försökte peta in den, men det är möjligt att den redan var inne när ÖSK-spelarna nådde fram.

Boye utgick skadad. Det såg ut att vara problem med låret eller ljumsken efter en löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.